Šta nam donosi Pun Mesec u Lavu tzv. Vučiji Mesec? 

Pun Mesec u Lavu može se dogoditi samo kada je Sunce u Vodoliji. Vodolija je često opisivana od strane astrologa kao hladna, distancirana i ravnodušna… sve ono što Lav nije! Lav je vreo, angažovan, žudi da bude u centru pažnje, željan vođstva i živi život strastveno!

Prvi pun mesec u 2024. godini dešava se 25. januara u znaku Lava. Očekuje nas period u kojem ćemo prihvatiti svoje strasti i otpustiti ljude ili stvari koje nisu u skladu s nama. Pun mesec pruža jedinstvenu priliku da privučemo ono što želimo u svoj život. 

Takođe je prilika da prepoznamo oblasti poboljšanja u našim tekućim projektima. Obilje energije tokom ovog perioda pomaže nam da kreativno rešavamo probleme i pokažemo svoje veštine. Uz pomoć punog meseca, možemo završiti nerealizovane zadatke i istražiti nove načine postizanja svojih ciljeva.

Zašto je pun mesec u Lavu značajan?

Puni meseci označavaju kraj lunarnog ciklusa i pružaju priliku za tranziciju. Tokom ovog vremena, možemo otpustiti i prepoznati situacije u našim životima na dubljem nivou. Emocije i intuicije su visoke, omogućavajući nam da odlučimo šta želimo poneti sa sobom u budućnost. Puni meseci takođe pružaju prilike za isceljenje naših srca, odnosa i pitanja. 

Svaka lunacija nosi jedinstvenu energiju, a pun mesec u Lavu je usmeren na povezivanje s našom kreativnošću, strastima i željama. Dok se Lav može smatrati dramatičnim, suprotna strana je ta da ovaj vatreni znak može pomoći da prepoznamo šta nas čini najsrećnijim i usklađenim sa našim unutrašnjim detetom. 

Trenutno je Jupiter pozicioniran u Biku, dok je patuljasti planet Pluton u Vodoliji — oba su u aspektu s punim mesecom. Kada se Jupiter usklađuje sa mesecom, naše emocije mogu delovati preuveličane, vodeći nas da uživamo u životnim užicima. 

Ipak, skrivene tajne u našim odnosima mogu isplivati na površinu. Sa uticajem Plutona, kombinacija ovih planeta može dovesti do intenzivnog iskustva, terajući nas da projektujemo svoja osećanja na druge. Cilj je postići uspeh, moć i magiju u našim odnosima, ali moramo biti spremni uložiti svoje vreme i energiju kako bismo osigurali zdravu dinamiku.

Energija fiksnog zvezdanog sistema Praesepe tokom ovog punog meseca pruža nam priliku da otpustimo prošlost i oprostimo sebi i drugima zbog naših strahova. 

Međutim, ova energija takođe može dovesti emocije do vrhunca. Pomaže nam da razumemo svoja osećanja prema određenim situacijama i odnosima. Setimo se da je ovo sjajna prilika da pređemo preko starih rana i stvorimo odnose koji rezonuju s nama na dubokom nivou.

Budući da Lav upravlja srcem, važno je koncentrisati se na ono što nam donosi radost i na osobe s kojima biramo da sarađujemo u životu. Divno je vreme da napunimo baterije ljubavi i priznamo šta zaslužujemo i šta nam je potrebno u odnosima. 

Pun mesec u Lavu nas podseća da imamo sposobnost da promenimo način na koji se odnosimo prema drugima i osiguramo da dobijamo istu ljubav i brigu koju pružamo. Važno je prepoznati sopstvenu vrednost i ne dozvoliti da nas uzimaju zdravo za gotovo, niti uzimati druge zdravo za gotovo. Trebamo ceniti divne osobine onih oko nas i prepoznati svoj sopstveni potencijal, što će nam pomoći da shvatimo da zaslužujemo ljubav i brigu kako od sebe, tako i od drugih.

Pun mesec u Lavu nas podstiče da prepoznamo svoju vlastitu vrednost. Čak i ako sumnjamo u sebe, zaslužujemo ljubav. Ključno je prioritizirati odnos koji imamo sa sobom, jer postavlja temelj za svaku buduću ljubav. Važno je priznati da smo neverovatni ljudi koji zaslužuju poštovanje i ne bismo trebali tolerisati one koji nas ne tretiraju onako kako zaslužujemo. 

Najvažnije od svega, prihvatiti bilo šta manje od izvanrednog nije opcija. 

Vi ste nagrada u svakom odnosu i nikada ne biste trebali dozvoliti nikome da vas učini da se osećate kao da niste. Da biste razvili vrstu odnosa koje želite sa drugima, važno je osigurati da efikasno komunicirate. Iskoristite energiju punog meseca da izrazite zahvalnost prema ljudima u svom životu, ali najviše prema sebi.

Redakcija: Moj astrolog TV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.