VENERA U ŠKORPIJI: Neodoljivi spoj romantike i strasti

Crna udovica. Gospodarica. Ona koja ima brojne skelete u svom ormaru romantike. Tajnovita o novcu i ljubavi. Seksi, magnetičana, uglavnom opisana kao poziv koji ne možete odbiti – njeno veličanstvo Venera u Škorpiji. 

Da, Venera u Škorpiji ima moć da bude sve ovo što smo nabrojali… i mnogo više.

Astrologija smatra da je Škorpija težak položaj za lepu i slatku Veneru. Škorpija nije zabrinuta za površnost i više voli da juri za transcendentalnom vrstom ljubavi. Ona voli da se zavuče duboko ispod površine i ispita pitanja moći, straha, seksa i želje. 

Kada Venera uđe u Škorpiju, ona žrtvuje društvene lepote i daje prioritet introspekciji.

Šta nam sve donosi Venera u Škorpiji?

Venera se bazira na veze, društvena je, prijateljski nastrojena i voli privrženost. Škorpija je čista strast i voli da zaroni u ljubav odmah i bez razmišljanja.

To znači da ćemo žudeti za smislenim i intenzivnim iskustvima kada je Venera u Škorpiji. Dubina i intimnost postaju sve važniji, podstičući nas da menjamo neozbiljne vezice za dugotrajnu romansu.

Ljubav se može graničiti sa opsesivnom kada je Venera u ovom znaku, primoravajući nas da idemo all-in kada je u pitanju izbor srca.

Venera u Škorpiji je vreme kada ćemo želeti da osvetlimo sve senke koje padaju na naše odnose.

Znate one mučne misli koje smo gurali u stranu da bismo postigli mir?

Pa, postaje ih nemoguće ignorisati kada se Venera i Škorpija spoje.

Vreme je da se ode ispod površine, pronađe istina i iznese na svetlost dana. Pokušaćemo da shvatimo šta možemo da uradimo da bi to funkcionisalo – ili da li je vreme da se igramo razlaza.

Ovaj tranzit daje našim odnosima veliku proveru realnosti, želeli je mi ili ne.

Da, Venera u Škorpiji može biti prilično teška, ali može biti i zaista neverovatna. Sav ovaj intenzitet dovodi do jače veze, tako da ako ste spremni za izazov i emocionalno i fizički, ovo bi moglo da bude transformativno i seksi vreme koje će vas i vašeg partnera mnogo zbližiti.

Venera u Škorpiji: Novac i moć

Venera u Škorpiji takođe može izneti na videlo borbu za moć i probleme sa novcem. Suptilni problemi postaju očigledniji nego što su bili ranije. Način na koji se novac troši postaje fokus u partnerstvima u kojima se dele finansijski resursi. 

Ovo bi takođe moglo biti vreme kada imamo veći interes za finansijska ulaganja ili odluke o kreditima, osiguranju ili drugim oblastima našeg života koje se odnose na novac.

Rođeni sa Venerom u Škorpiji

Kao neko sa svojom Venerom u Škorpiji, ljubav shvatate veoma ozbiljno. Dok bi drugi mogli biti u redu sa tim da se zalete tu i tamo, vi ste uvek u vezi na duge staze.

Osobe sa Venerom u Škorpiji su jedan od najposvećenijih znakova Venere u zodijaku i uživate u dubokoj, emocionalnoj povezanosti koja dolazi kada ste u posvećenoj vezi.

To ne znači da vam je lako da se otvorite ljudima.

U početku ste izuzetno skeptični prema drugima i verujete da dela govore više od reči. Ako se neko na kraju poigrava vašim emocijama, završiće na kraju vaše “žaoke”!

Vaša intuicija i prodoran um vam olakšavaju da vidite fasade i razumete ko su ljudi zaista. Vi ste pravi detektiv zodijaka, koji nastoji da otkrije svaki detalj – i tajnu – o nekome.

Da, ovo je delimično zato što želite da vidite da li su oni za koje kažu da jesu, ali takođe želite da naučite šta ih tera da “žive” da biste znali kako da ih negujete kada se zbližite.

Vaša Venera Škorpija vas može primorati da kopate po tuđim tajnama, ali vaša potreba za privatnošću ne dozvoljava vam da delite svoje.

Sirova strast i moć Škorpije u kombinaciji sa romantičnom prirodom Venere stvara auru misterije koja druge ljude ne može a da ne privuče.

Međutim, imate veoma visoke standarde za potencijalne prijatelje i nećete dozvoliti nekome da vam se približi dok ne dokažu svoju lojalnost i poverenje. Zbog toga u početku izgledate distancirano ili nezainteresovano, ali jednostavno štitite osetljivost po kojoj je Škorpija poznata.

Jednom kada vam neko pokaže da je u redu da spustite svoj gard, vi ste odani kao i oni.

Izvor: Redakcija, Moj astrolog TV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.